Cavani speelde in de afgelopen drie FIFA World Cups voor Uruguay
نوشته شده توسط : Hency

Mede-eigenaar van Inter Miami, David Beckham, speelde voor PSG en heeft een goede relatie met de club. Cavani heeft de afgelopen 11 jaar 48 doelpunten gemaakt in 114 wedstrijden voor het Uruguayaanse nationale team en speelde in de afgelopen drie wereldbekers. Hij speelt centraal en staat bekend als een dodelijke finisher die spectaculaire doelen scoort op de grond en in de lucht.

Paris Saint Germain (PSG) -spits Edinson Cavani die een goedkope voetbalshirts droeg, kon in juni adieu bieden aan de club en als free-agent lid worden van Major League Soccer (MLS) -club Inter Miami. Het is FOX Deportes-journalist Alvaro Izquierdo die meldt dat Cavani volgende zomer zal tekenen voor Inter Miami, nadat zijn huidige contract met Paris Saint Germain (PSG) eindigt in juni 2020.

Cavani vervoegde PSG vanuit Napoli in 2013, voor een gerapporteerde vergoeding van € 65 miljoen. Sindsdien speelde hij in 281 wedstrijden voor de Parijzenaars, scoorde 194 goals en maakte 40 assists in verschillende competities. Hij heeft ook de afgelopen zes jaar vijf Ligue 1-trofeeën, vier Franse bekers, vijf Franse League Cups en zeven Franse Super Cups met PSG gewonnen.

Cavani, die in februari 33 jaar wordt, draagt ​​een PSG voetbalshirts en is een van de meest getalenteerde en complete nr. 9's ter wereld, scoorde in een snelle clip in de Serie A met Palermo en Napoli voordat hij in 2013 naar PSG verhuisde en een instrumentale rol speelde in de daaropvolgende dominantie van de Parijse club van Ligue 1. Hij speelde de hoofdrol voor Uruguay in de afgelopen drie FIFA World Cups en was de toonaangevende scorer in CONMEBOL World Cup kwalificatie tijdens de cyclus van 2018.





:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: